Yürüyüş Yolu ve Bisiklet Yolu Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kaldırım Çalışması,  Yürüyüş Yolu ve Bisiklet Yolu Çalışmaları  hızla devam ediyor.  Çalışmaları Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya yerinde takip ederek aksaklıkların olmaması ve zamanında bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor. İlçe Devlet Hastanesi ile Çamlıca Tepesi arasındaki mesafede yürütülen çalışmalarda, ışıklandırma , yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapılıyor.  Spor yapmak isteyenler içinse belirli noktalarda spor aletleri ve dinlenme alanları yapılıyor. Kaldırım çalışmaları, Yürüyüş yolu ve Bisiklet Yolu en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan başkan Yalçınkaya , Seçime girerken Gürgentepe’ nin layık olduğu hizmetlerin yapılacağını dair  halkımıza vermiş olduğum sözlerden biri olan,  İlçemizin giriş ve çıkışlarının kaldırımlarının  yapımına başladık. Verdiğim sözleri bir bir yerine getiriyorum. Gürgentepe’ nin değiştiğini ve geliştiğini herkes görüyor. Daha bu başlangıç vermiş olduğum sözlerin tamamının yerine getirilmesi için çok yoğun çalışma içerisindeyiz. Dedi.