ORDU TANITIM GÜNLERİNDE İLÇEMİZ EN İYİ ŞEKİLDE TANITILDI

3-4-5-6 Kasım 2016 Tarihlerinde İstanbul Meltepe’de gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günlerinde Gürgentepe Belediyesinin açmış olduğu stand en çok beğenilen ve ziyaret edilen standlar arasındaydı.

Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, Standın açılışından itibaren gelen misafirleri karşılamak üzere hazır bulundu. Başkan Yalçınkaya ziyarete gelen hemşehrilerimizi ve vatandaşları en iyi şekilde ağırlayarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtımını sağladı. Belediyemiz standını Başbakan Yrdımcısı Sayın Prf.Dr.Numan Kurtulmuş başta olmak üzere, Ordu Milletvekilleri, Ergun Taşçı, Oktay Çanak,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İstanbulda yaşayan Ordulular ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Standımız tanıtım günlerindeki en fazla ziyaret edilen ve beğenilen standlar arasınada gösterildi.