Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçemizde İftar Yemeği Verdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Aynı Sofrada Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 15.06.2017 Perşembe günü Gürgentepe’de İftar yemeği verildi.  Gürgentepe Kaymakamlık Meydanında verilen yemeğe Ordu Büyükşehir belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya,    Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi birim amirleri, Gürgentepe İlçesi Daire amirleri ve 2000 kişi katıldı. Yemekten önce Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz ve Gürgentepe belediye Başkanı Yener Yalçınkaya   konuşma yaptılar. Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya Yaptığı konuşmada, yapılan hizmetler hakkında ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgiler vererek, Yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür etti. Yalçınkaya, Gürgentepe Belediyesinin tüm araçlarının yenilendiğini, yeni araçların belediye kazandırıldığını söyledi. İlçe giriş çalışmalarının düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Yalçınkaya, Yürüyüş ve Bisiklet yolunun ve ışıklandırmalarının çok yakında bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacağını söyledi.  İlçemizde bulunan hastanenin yanında halı Saha yapılarak hizmete sunulacağı müjdesini de veren Yalçınkaya, hizmetlerinin aynı hızda devam edeceğini söyledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada Gürgentepelilere müjdeler verdi. Yılmaz, Altınordu Gürgentepe yolunun 2019 yılı itibariyle biteceğini söyledi. Yılmaz; Gürgentepe’nin su sorununda çözüldüğünü belirtti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürgentepe’ye Kültür merkezi yapılacağı müjdesini veren Yılmaz, hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Yemekten sonra Gürgentepe Belediyesi Çok amaçlı salonunda halkla buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, halkın sorunlarını dinleyerek yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdiler.

www.ordu.bel.tr İlgili Haberi Okumak İçin Tıkla