Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Başkan Şahin’i Ziyaret Ettiler.

Belediye Başkanımız Yaşar ŞAHİN’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler’i ziyareti sırasında gündeme gelen ve Sayın Güler tarafından talimat verilen, Ordu Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın, Ali Erdal GÜLDEREN, Suat OLGUN ve Daire amirleriyle beraber 13.05.2019 günü Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’i Gürgentepe’de ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında   Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürgentepe’de yapılması planlanan hizmetler konusunda görüşmeler yapılarak yer tespitleri gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler’in talimatları ile gerçekleşen ziyarette İlçemizin ihtiyacı olan hizmetlerin yapılması konusunda gerekli çalışmalar  yapılacak, inşallah en kısa sürede çalışmalara başlayarak ilçemizin hizmetine sunacağız. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler’e ve ekibine ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum, yapılacak olan hizmetler ilçemize şimdiden hayırlı olsun.” Dedi. Başkan Şahin misafirlerine Çamlıca Tepesi Sosyal Tesislerinde iftar yemeği verdi.