Belediye Başkanı Sayın Yaşar Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı

Gürgentepe Belediye Başkanı Sayın Yaşar Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı. Şahin Mesajında “30 Ağustos 1922, istiklal mücadelemizi zaferle tamamladığımız tarihtir. İşgalci güçler karşısında verdiğimiz destansı mücadele sonucunda, sonsuza kadar var olacak Türkiye Cumhuriyeti vücut bulmuştur. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya göstermiştir. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmış ve amaçlarına ulaşamamışlardır. Büyük mücadelenin ardından kurulan güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti, barışın, demokrasinin ve istikrarın ülkesi olmuştur.” Diyen başkan Şahin, mesajının sonunda “Bu cennet vatanı bizlere yurt eden, bu uğurda büyük bir mücadele sergileyip 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.” dedi.