Genişleyen Kaldırımlar ve Şehir İçi Aydınlatmaları, Gürgentepe Artık Daha Güzel

İlçe merkezindeki caddelerde kaldırım genişletme ve döşeme işlemi  ve şehir içindeki caddelerde aydınlatma çalışmaları yapıldıktan sonra, Gürgentepe ışıl ışıl oldu.  İlçe giriş ve çıkışlarınında  kaldırım çalışmları ve aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Kaldırımlarda sporsever insanların spor yapmaları için spor aletleri konuldu. Dinlenmek isteyenler için kamelyalar yapıldı. Belediye başkanı Yener Yalçınkaya yaptığı açıklamada, Gürgentepe’de değişimin  devam edeceğini söyledi. Yalçınkaya, yapılan hizmetlerle Gürgentepe’nin  çehresinin değiştirdiğini ve dahada fazla yapılacak çalışmalarla halkımıza vermiş olduğum sözlerin tamamını gerçekleştireceğim dedi. Gürgentepe’de yapılan çalışmalardan ve değişimden  memnun olan halk başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ettiler.