Belediye Başkanımız Yaşar ŞAHİN ‘in 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 98. Yıl Dönümü Mesajı

Belediye Başkanımız Yaşar ŞAHİN 12 Mart İstiklâl Marşımızın Kabulü ‘nün 98. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; Yüreği vatan, millet, bağımsızlık ateşiyle yanan Mehmet Akif Ersoy milletimizin başlattığı İstikbal ve İstiklal mücadelemizin en sert geçtiği dönemde yazdığı, bu günlerde o günlerden daha çok ihtiyacımız olan İstiklal Marşı ruhuna sadık kalabilmek temennisiyle, vatanımıza sahip çıkmayı milletimizle birlik ve beraberlik içinde olmamızın önemine vurgu yaparak, Milli Marşımızın kabul yıldönümünün üzerimizdeki etkisinin devamını diledi. Mehmet Akif’in dediği “Allah bu millete bir daha marş yazdırmasın” duasına canı gönülden âmin diyerek katıldığını yeniledi.