Belediye Başkanımız Yaşar ŞAHİN 18 Mart Çanakkale Zaferi Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj

Belediye Başkanımız Yaşar ŞAHİN, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 105. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyorum. Bu başarıyı göstermiş olan milletimiz ve evlatlarını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize rahmetler diliyorum. Milletimizin dünya üzerinde daima varolmasını, her türlü zorluğun altından kalkacak zaferler kazanmasını Allah ‘tan niyaz ediyorum. Bu an itibariyle devletimizin yönetiminde olan Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘a, bütün yöneticilerimize ve aziz milletimize  sağlık-sıhhat, güç-kuvvet diliyor ve saygılar sunuyorum.” dedi.