Belddiye Başkanı Yener Yalçınkaya, İstanbul, İzmir ve Körfezdeki Dernekleri Ziyaret Etti

Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, İstanbul, İzmir ve Körfezde bulunan Gürgentepe derneklerini ziyaret etti.  İstanbul Esenler Cumhuriyet ve  Muratcık  Mahallesi dernekleri, Esenyurt Gürgentepe’ liler dernekleri, İstanbul  Akyurt Mahallesi ve Akören Mahallesi Dernekleri, Okmeydanı Gürgentepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Körfezde bulunan Gürgentepe Dernekleri, Esenyurt Işıktepe’ liler derneği, Tikenlice Mahallesi Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve İzmir Narlıdere Gürgentepe’liler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneklerini ziyaret eden  Başkan Yalçınkaya; ziyaretler sırasında Gürgentepe Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler konusunda ve yapılması düşünülen projeler hakkında  bilgi vererek, derneklerin düşüncelerini ve isteklerini dinledi. Derneklerin yönetici ve üyeleri, Başkan Yalçınkaya’ya ziyaretlerinden ve ilçemizdeki yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.