Başkan yener Yalçınkaya Esnaflarla Toplantı Yaptı

Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya İlçemiz esnaflarıyla toplantı yaptı. İlçemizde bulunan esnaflarımızı Belediye Toplantı Salonuna davet eden Başkan Yalçınkaya, belediyemizin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetler konusunda esnafları dinleyerek ve fikirlerini aldı. Başkan Yalçınkaya, ilçemizde  bulunan Atatürk Caddesi düzenlemesi konusunda bilgi verdi. Yalçınkaya ;  Atatürk Caddesinin kaldırımlarının genişletileceğini, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarını yapılacağını söyleyerek cadde üzerinde bulunan esnafların isteklerini dinledi. İlçemizin giriş ve çıkışlarının düzenleme ve ışıklandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Yalçınkaya, İlçemiz döşek mahallesi Gürgentepe Lisesi nin yanında bulunan Çamlıca tepesine kadar  yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun yapıldığını ve ışıklandırma yapılacağını, bu çalışmaların en kısa sürede bitirilerek, Çamlıca Tepesinde Sosyal Tesis ve  Mesire Alanının yapılarak ilçemizin hizmetine sunulacağını belirtti.

Yalçınkaya ; ilçemiz Devlet Hastanesi yanında yapılmakta olan Mesire Alanında İlçemiz Bahtiyarlar Mahallesinden getirilen Çivisiz Cami ve Çivisiz Serendelerin yapılmaya devam ettiğini ve mesire alanında bir gölet düşünüldüğünü belirterek, mesire alanında Ordu Büyükşehir Belediye Tarafında Kültür Merkezi Yapılacağı müjdesini de verdi.

Yalçınkaya; Altınordu Gürgentepe karayolunun ihalesinin yapıldığını çok yakın zamanda çalışmaların başlayacağını müjdesini vererek, İlçemiz ana caddelerinde bulunan binalın sıva ve boyalarının ilçemize yakışır şekilde yaptırılacağını söyledi,

İlçemizin merkezinde bulunan caddelerle ilçemize yakın olan mahallelerimizin yollarının asfaltla kaplanacağını belirten Yalçınkaya, böylelikle ilçemizi tozdan kurtarmış olacağız dedi.

İlçemizdeki su sorununa değinen Yalçınkaya, Suyumuzun geldiği yerde baraj çalışmalarının ve Arıtma tesisi yapımın devam ettiğini belirtti.

İlçemize yakışır bir Hükümet Konağının bu yıl başlanacağı müjdesini veren Yalçınkaya, sorulan bir soru üzerine ilçemizde kapalı bir hayvan pazarı yapılacağını da belirtti.

İlçe esnaflarımız tarafında yoğun katılımın olduğu toplantıda, esnalarımız ilçemizde yapılan ve yapılması düşünülen hizmetler konusunda önerilerde  ve isteklerde bulunda. Başkan Yalçınkaya esnaflarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek, sizlerin değerli düşünceleri benim için çok önemlidir. Bizlere değerli fikirlerinizde destek olmanız çalışmalarımızın daha verimli olmasını sağlayacaktır. Kapım her zaman size açık, düşünce ve önerileriniz benim için önemlidir. Hepinize teşekkür ediyorum. Dedi.