Başkan Yaşar ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı

“FARKLILIKLARIMIZ EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZDİR.”

“BÜYÜK BİR İSTEKLE BAŞLADIĞIMIZ HİZMETİMİZE, DAHA BÜYÜK İSTEK VE HEYECANLA DEVAM EDECEĞİZ.”

Yorucu bir seçim sürecinden sonra başladığımız Gürgentepe Belediyesi Belediye Başkanlığımızın ilk yılını geride bıraktığımız 2019 yılında zaman zaman mutluluk zaman zaman acı yaşadıysak da bize verdiği tecrübeler ile İlçemiz için yeni beklentiler ve yeni ümitlerin heyecanıyla 2020 yılına merhaba diyoruz.

Geride bıraktığımız 2019 yılında ilçe özelinden ülke geneline doğru yaşadığımız acı tatlı bütün olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamlaştırıp, geleceğe daha umutlu bakmasına vesile olsun.

Büyük bir azim ve karalılıkla başladığımız görevimize daha kuvvetli daha kararlı bir şekilde devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

İlçemizde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruşları başta olmak üzere; muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ilçemiz adına yapılması gereken ne varsa hızlı bir şekilde yapacağız.

Bize her zaman desteklerini esirgemeyen siz değerli vatandaşlarımızdan çok müteşekkiriz. Biz daima ilçemizin hizmetkârı olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Öncelikle hep yanımızdan olan siz değerli vatandaşlarımızın ve bütün ülkemizin yeni yılını kutlar, 2020 yılının ilçemiz ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Yaşar ŞAHİN

Gürgentepe Belediye Başkanı