7.ORDU TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

Ordu Valiliği himayesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu işbirliğiyle 12-15 Ekim tarihleri arasında Ordu Tanıtım Günleri’nin yedincisi gerçekleştirildi.  (TV Çekimleri İzle)

İstanbul Yenikapı sahili etkinlik alanında “Ordu Burada İstanbul’da” sloganıyla yapılan Ordu Tanıtım Günleri’nde Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 İlçe Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların stantları yer aldı.

Gürgentepe Belediye Başkanlığı tarafından açılan stant, geçen yıllarda olduğu gibi en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı. Arıcılığın Başkenti tanıtımıyla oldukça yoğun ilgi gören stanta gelen ziyaretçileri Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya kendisi karşıladı.

Başkan Yalçınkaya tarafından ziyaretçilere  Gürgentepe İlçesinin kültürü, turizmi, ekonomisi, gelenek ve göreneklerinin her yönüyle en iyi şekilde tanıtıldığı etkinlikte, Gürgentepe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, devam eden ve proje aşamasındaki hizmetler hakkında bilgiler verildi.